Belangrijkste feiten

Class

Class

7

Maat

Maat

460m²

Filtration

Filtration

HEPA

Air changes per hour

Air changes per hour

85 luchtverversingen per uur met een luchtsnelheid van 0,45 m/s in het hoofdgebied

Wat had de klant nodig?

Door de installatie van een gloednieuwe cleanroom van ISO-klasse 7, volledig uitgerust met op maat gemaakte roestvrijstalen meubels, heeft Parker Bioscience Filtration meer capaciteit om spruitstukken voor eenmalig gebruik te produceren.

De cleanroomfaciliteit bevat een hoofdproductiegebied met personeel- en materiaalsluizen, plus een algemene kantoorruimte.


Wat heeft de klant gekregen?

Als leverancier van geïntegreerde oplossingen leverde C2C een ontwerp- en bouwservice voor de cleanroom, inclusief cleanroomvalidatie en op maat gemaakte meubels.

De op bestelling gemaakte tafels voldoen aan de grootte- en draagvereisten van de grootschalige productiemachines van Parker Bioscience Filtration en het transport van de producten langs de productielijn wordt vergemakkelijkt middels transportwagens.

De SOPs (standard operating procedures) van Parker Bioscience Filtration inzake het producttransport en de kledingvoorschriften voor de operator worden gefaciliteerd door roestvrijstalen stellingen, opslagruimte voor specialistische kleding en overstapbanken.

De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, type 304 met een geborstelde afwerking, dat eenvoudig te reinigen is en corrosieresistent is tegen de gangbare SOP-materialen.


How did our client benefit?

Via dit uitgebreide pakket werd voorzien in een volledig ingerichte cleanroomfaciliteit, waardoor Parker de logistieke nachtmerrie van het inkopen bij meerdere leveranciers bespaard bleef. Dat resulteerde in een snellere projectlevering van een faciliteit die voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen waar Parker om bekendstaat.

Eén enkel contact voor de bouw, meubilering en validatie van de cleanroom gaf ons het vertrouwen dat zou worden voldaan aan al onze behoeften bij het ontwikkelen van onze nieuwe faciliteit. Hiermee werd aan al onze wensen voldaan door één leverancier met meerdere vakgebieden.

Parker Bioscience Filtration Project Engineer, Bioscience Division EMEA