Belangrijkste feiten

Class

Class

7

Maat

Maat

25.5m²

Filtration

Filtration

HEPA

Air changes per hour

Air changes per hour

90 bij een luchtsnelheid van 0,45 m/s in het meest kritische gebied

Wat had de klant nodig?

Als gevolg van een opdracht van een Medical Device fabrikant moest onze klant als onderdeel van dit project een cleanroom installeren die plaats zou bieden aan hun huidige spuitgietmachines. De klant wilde een ISO Klasse 7 cleanroom met de flexibiliteit om het systeem op een later tijdstip uit te breiden of te verplaatsen, en dat alles binnen een strak tijdschema.


Wat heeft de klant gekregen?

Na de installatie van de cleanroom heeft onze klant een verhoging van de omzet in de medische sector meegemaakt. Bob Ball, MD bij Amies Innovation, verklaarde ‘De installatie van onze cleanroom heeft niet alleen onze omzet verhoogd, maar heeft ook onze geloofwaardigheid in de medische sector verbeterd.’


Hoe hielpen wij onze klant?

Connect 2 Cleanrooms ontwierp, produceerde en installeerde een hardwall paneelsysteem met een softwall ingang om hun uitgebreide reeks spuitgietmachines in onder te brengen en zodoende de productie van de medische polymeren te ondersteunen.

Functies omvatten o.a. een overdrachtsluik, ECO-systeem dat de klant in staat stelt om de bedrijfsomstandigheden voortdurend te bewaken en te registreren.

“Alle bedrijven zouden ernaar moeten streven als Connect 2 Cleanrooms te zijn. Hoffelijk, snel en professioneel in de omgang met klanten. En het belangrijkste is dat zij altijd hun beloften nakomen.” 

Managing Director, Amies Plastics