Belangrijkste feiten

10.32m² cleanroom with sliding overhead canopy

10.32m² cleanroom with sliding overhead canopy

ISO Class 7

ISO Class 7

Custom-built for an Arburg injection moulding machine

Custom-built for an Arburg injection moulding machine

HEPA and ULPA filtration

HEPA and ULPA filtration

Wat had de klant nodig?

Arburg organiseerde een techniekdag op hun hoofdkantoor in Warwick, om 25 jaar onafgebroken dienstverlening aan klanten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland te vieren. Het evenement bood de beste en slimste technologieën en innovaties van hen en hun vertrouwde partners.


Wat heeft de klant gekregen?

Wij produceerden een volledig op maat gemaakte cleanroomoplossing voor het evenement, speciaal gebouwd voor een Arburg spuitgietmachine. Het is de tweede keer dat we een Arburg evenement hebben gesponsord, aangezien wij ook hun 15e verjaardag vierden in 2008.


Hoe hielpen wij onze klant?

De cleanroom beschikte over een van onze HEPA-lite™ overkappingen, die we speciaal voor de kunststofmarkt hebben ontwikkeld. De overkapping bezit een HEPA filter die schone, gefilterde lucht levert aan de tool-face van een spuitgietmachine. Het kan terugschuiven via actuatoren om toegang van boven te verlenen voor tooling. De dag bood showcases en seminars van Arburg en hun andere technologiepartners. Bovendien gaf onze National Territories Manager Rebecca Smith een presentatie over ‘Industry 4.0’. Felicitaties aan Arburg, we kijken uit naar onze volgende samenwerking!