Belangrijkste feiten

Class

Class

8

Maat

Maat

20.72m²

Filtration

Filtration

HEPA

Air changes per hour

Air changes per hour

62 bij een luchtsnelheid van 0,45 m/s in het meest kritische gebied

Wat had de klant nodig?

Onze klant, een producent van medische hulpmiddelen, benaderde Connect 2 Cleanrooms omdat hun behoefte aan een cleanroom toenam aangezien zij hun projecten naar steeds hoger niveau brachten.

Een schone gecontroleerde ruimte was een standaard vereiste voor hun klinische studies en de productie van testexemplaren van hun medische hulpmiddelen.


Wat heeft de klant gekregen?

Met een totale afmeting van 20,72 m² werd een kleine externe omkleedruimte aan de installatie toegevoegd.

Het meest kritische gebied van de cleanroom is 4 m x 4,4 m, ISO klasse 8, en wordt gecontroleerd met het ECO 1 systeem, zodat de klant beschikt over een duurzame opzet van zijn cleanroom.


Hoe hielpen wij onze klant?

We ontwierpen, fabriceerden en installeerden een modulaire hardwall cleanroom op de locatie van de klant, om de kwaliteit, zuiverheid en consistentie van hun eindproduct te verbeteren.

Het ontwerp bevat een mix van scharnierdeuren en schuifdeuren, die de stroom van materiaal en personeel binnen en buiten de cleanroom mogelijk maakt, en met hun naam op de buitenste panelen voegden zij personalisatie aan de ruimte toe.

“De installatie van de cleanroom heeft geweldig veel invloed op onze omzet gehad. We zijn er trots op om deze troef te hebben die de ontwikkeling van onze producten snel naar de volgende fase zal stuwen. De cleanroom stelt ons in staat om medische apparatuur volgens de noodzakelijke kwaliteitsnormen te produceren.”

Development Scientist Arterius Ltd