Belangrijkste feiten

Class

Class

6

Maat

Maat

53.25m²

Filtration

Filtration

HEPA

Air changes per hour

Air changes per hour

138 luchtwisselingen per uur bij een luchtsnelheid van 0,45 m/s in het meest kritische gebied

Wat had de klant nodig?

BAE Systems had een nieuwe cleanroom nodig voor de productie van apparatuur. De bestaande cleanroom faciliteit bevond zich op een ander gedeelte van de locatie dan productie, wat buiten transport vereiste. Bij slecht weer konden onderdelen niet vervoerd worden, wat soms productie dagenlang stillegde.


Wat heeft de klant gekregen?

BAE Systems benaderde ons met een eenvoudige URS, dat zich met onze hulp na verloop van tijd ontwikkelde tot een ontwerp. Wij hebben een cleanroom op maat ontworpen, die niet alleen proceduregestuurd en scherpgeprijsd is, maar ook onafhankelijk van de bouwsubstantie, zodat het eenvoudig te verplaatsen en uit te breiden is, indien nodig. Door onze effectieve projectmanagement werden vragen tijdig beantwoord, waardoor het project soepel verliep.


Hoe hielpen wij onze klant?

BAE Systems profiteerde van het in bezit hebben van een toegankelijke, werkelijk op maat gemaakte cleanroom. Bijvoorbeeld vormde ESD een groot risico voor de productie, en het gebruik van een ESD tegelvloer met een onderlaag van geleidende strips loste dit knelpunt op voor BAE Systems.

Jo

"BAE Systems was verheugd met het gedrag van onze technici op locatie, met commentaar op hoe professioneel het team ongunstige weersomstandigheden het hoofd bood en alsnog het project op tijd afrondde."

Joanne Bassett Territory Account Manager, Connect 2 Cleanrooms Ltd