Belangrijkste feiten

Class

Class

8

Maat

Maat

990m²

Filtration

Filtration

HEPA

Air changes per hour

Air changes per hour

21 bij een luchtsnelheid van 0,45 m/s

Ballroom cleanroom

Wat had de klant nodig?

Onze klant, een wereldwijd bedrijf in medische producten en technologie, met leidende marktposities in stoma-verzorging, wondtherapie, kritische zorg en infuusapparaten, benaderde Connect 2 Cleanrooms met de behoeft aan een Monobloc Paneelsysteem, om plaats te bieden aan meerdere machines en voor de productie van wondverbanden.


Wat heeft de klant gekregen?

Met een totale afmeting van 951 m² omvatte de installatie een omkleedruimte en een reinigingsmiddelenmagazijn. De meest kritische cleanroom gebruikt 60 afzonderlijke Fan Filter units om de deeltjes in de lucht overeenkomstig ISO 14644:2015 klasse 8 te controleren; om stabiele omgevingsomstandigheden te garanderen worden de temperatuur en de luchtvochtigheid op 21°C ± 2 °C en 35 % - 65 % RH gehouden, met een ECO-systeem dat continu al deze parameters registreert.


Hoe hielpen wij onze klant?

Na een uitgebreid ontwerpproces zorgde Connect 2 Cleanrooms ervoor dat de ballroom cleanroom geheel in lijn met de faciliteit van de klant werd opgeleverd. Het beloopbare plafond maakte het onderhoud van filters en verlichting eenvoudig mogelijk zonder hun productieproces te verstoren. Er is genoeg capaciteit voorzien, dus indien er eenheden buiten bedrijf worden gesteld, is de ruimte nog steeds operationeel binnen de ontworpen classificatie.

Sam Armer

"This large scale, complex project, was delivered on time and on budget. A big driver for this success was the point cloud 3D scan we took during the site survey.

"It reduced the survey time and improved accuracy, leading to successful off site construction & installation."

Technical Manager, Connect 2 Cleanrooms Ltd