Belangrijkste feiten

Class

Class

7

Maat

Maat

120m²

Filtration

Filtration

HEPA

Air changes per hour

Air changes per hour

97 bij een luchtsnelheid van 0,45 m/s in het meest kritische gebied

Wat had de klant nodig?

Onze klant had een grootschalige ISO Klasse 7 cleanroom-omgeving nodig om de oppervlakte-contaminatie van deeltjes op hun geïnstalleerde EUV-vacuümsysteem tijdens de eindassemblage en verpakking te verminderen.

Ze hadden een oplossing nodig die op een toekomstig tijdstip met minimale verstoring en kosten zou kunnen worden verhuisd. In werkelijkheid is deze cleanroom in de afgelopen 2 jaar in totaal 3 keer verhuisd.


Wat heeft de klant gekregen?

Aangezien de modulaire softwall cleanroom zo groot was, hebben we hem ontworpen met handrails en stootplaten aan de buitenkant van de room. Die zorgen ervoor dat de cleanroom alleen toegankelijk is via de omkleedruimte, waardoor de cleanroom zijn integriteit tijdens het gebruik behoudt en een correct protocol wordt afgedwongen.

Met iedere opbouw is de installatie van de cleanroom een essentieel onderdeel van dit project geweest. Onze engineers werkten nauw samen met onze klant om te garanderen dat prompt werd voldaan aan alle deadlines voor de installatie, terwijl te allen tijde aan de goede veiligheidspraktijken werd vastgehouden.


Hoe hielpen wij onze klant?

De klant was onder de indruk van het ontwerp van de modulaire schone omgeving. De lage kosten en uiterst korte doorlooptijd waren ook beslissende factoren, aangezien modulaire cleanroom-oplossingen gewoonlijk veel goedkoper zijn en een kortere doorloop- en installatietijd hebben dan traditioneel gebouwde rooms.

Het feit dat het ontwerp van de cleanroom het mogelijk maakte om hem uit te breiden en relatief eenvoudig te verplaatsen, was van onschatbare waarde voor de klant.

I'm most impressed with the professional service provided and would recommend C2C.

Edwards