Gezondheidszorg

ISO klasse 7 hardwallsysteem voor het vervaardigen van medische polymeren

Doel:  De fabricage van spuitgegoten componenten ondersteunen voor gebruik in medische niet-invasieve detectie-, meet- en monitoringapparatuur.

Afmetingen: 25,5 m²

Type: Modulaire hardwallpanelensysteem met een softwall ingang

Wat was de behoefte van de klant?

Onze klant, een medical device bedrijf, had een cleanroom nodig als onderdeel van een project en om hun huidige spuitgietmachines te huisvesten. Na een succesvolle aanbesteding voor een tender hebben we een ISO klass 7 cleanroom geplaatst, conform de vereisten, met de flexibiliteit om op een later tijdstip uit te breiden of te verplaatsen binnen een strak schema.

Hoe hebben we de klant geholpen?

Connect 2 Cleanrooms heeft een hardwallpaneelsysteem met een softwall ingang ontworpen, vervaardigd en geïnstalleerd om hun uitgebreide assortiment van spuitgietmachines te huisvesten die nodig zijn bij de vervaardiging van medische polymeren.Gebruik is gemaakt van een doorgeefluik, ECO-systeem waarmee de klant voortdurend inzicht verschaft wordt betreffende de bedrijfsomstandigheden, en klantbranding met logo’s op de externe hardwallpanelen.

Wat was het voordeel voor de klant?

Na de installatie van de cleanroom heeft onze klant een toename van de omzet binnen de medische sector gerealiseerd. Bob Ball, MD bij Amies Innovation verklaarde: 'De installatie van onze cleanroom heeft onze verkoop niet alleen verhoogd, maar heeft ook onze geloofwaardigheid binnen de medische sector verbeterd.’


Meer informatieVoor meer informatie over een van onze projecten of om ons te spreken over uw eisen, contacteer ons vandaag.

Bel: +31 (0)30 298 2112

Email: info@connect2cleanrooms.com

Contactaanvraag

Contactaanvraag

Download onze nieuwe interactieve brochure nu meteen!