Belangrijkste feiten

Class

Class

8

Maat

Maat

21.12m²

Filtration

Filtration

HEPA

Air changes per hour

Air changes per hour

62 at an air speed of 0.45m/s in the main area

Wat had de klant nodig?

Kingfield Electronics had een ISO klasse 8 cleanroom nodig in haar fabriek in Chesterfield, UK, om een consistente omgeving te creëren voor montage van elektrische componenten. Kingfield is een leverancier van CEM oplossingen, die zich richt op bedrijven die opereren in verschillende functie kritieke markten van hoge betrouwbaarheid en kwaliteit.


Wat heeft de klant gekregen?

Wij hebben samengewerkt met Kingfield Electronics om een cleanroom te ontwikkelen die aan hun eisen voldoet. In het bijzonder werden de proces flow binnen de cleanroom en materiaaloverdracht in aanmerking genomen, om een functionele cleanroom te garanderen. De cleanroom heeft ook airconditioning, een interne kleedruimte, LED verlichting en multimedia trunking voor essentiële voorzieningen. 


Hoe hielpen wij onze klant?

Deze nieuwe toevoeging aan haar capaciteit zorgt ervoor dat Kingfield een complete CEM oplossing kan bieden aan die bedrijven die producten fabriceren die gevoelig zijn voor deeltjesverontreiniging. De nieuwe ISO klasse 8 cleanroom stelt de Kingfield fabriek in staat een ruim assortiment aan producten te produceren voor bedrijven in de medisch sector, wetenschappelijke instrumentatie, optiek, nanotechnologie en micromechanica.

“Na een aantal aanvragen naar cleanroom assemblagediensten, is onze state-of-the-art productiefaciliteit in Chesterfield verder opgewaardeerd met de toevoeging van een ISO klasse 8 cleanroom, die voldoet aan BS EN 14644-1:2015”