Belangrijkste feiten

Class

Class

8

Maat

Maat

Meubilair in klantspecifieke uitvoering en stijl

Filtration

Filtration

HEPA

Air changes per hour

Air changes per hour

to meet ISO Class 8

Bespoke stainless steel cleanroom furniture

Wat had de klant nodig?

OPTOCAP is een op technologie gericht bedrijf dat werkzaam is op het gebied van opto-elektronica, micro-elektronica en verpakkingsontwerp en montageservices voor MEMS. Met de turnkey verpakkingsservices kunnen klanten ontwikkelings- en productiekosten verlagen, wat de marktintroductietijd verkort.

Toen OPTOCAP zijn nieuwe cleanroomfaciliteit wilde uitrusten met op maat gemaakte roestvrijstalen werkstations, klopte het bij C2C aan.


Bespoke stainless steel cleanroom benches

Wat heeft de klant gekregen?

Na bestaande stijlen werkstations te hebben onderzocht, besloot OPTOCAP te gaan voor de ontwerpservice op maat van C2C voor ergonomie, esthetiek en comfort voor de operator.

OPTOCAP zal diverse werkzaamheden uitvoeren, zoals matrijsbevestiging, draadverbinding, meetsystemen, soldeerafdichting, thermische uitharding van epoxy, C02-reiniging, montageactiviteiten en visuele inspectie van micro-elektronische en optische assemblages.

Daarvoor is specialistische apparatuur nodig en de nieuwe werkstations hebben speciaal ontworpen rolbruggen, die de precieze grootte en hoogte hebben om de apparatuur te plaatsen.


Bespoke stainless steel cleanroom workstations

Hoe hielpen wij onze klant?

OPTOCAP heeft nu speciaal ontwikkelde roestvrijstalen werkbanken voor de cleanroom. Ze waren van mening dat onze klantenservice en management van het project zeer professioneel was, van de aanvraag tot de offerte, productie en levering.

We zijn zeer blij met de kwaliteit van de op maat gemaakte cleanroomtafels en krijgen positieve feedback van de gebruikers. We zijn zeer tevreden over de door C2C geleverde service en de communicatie was gedurende het gehele proces erg goed.

Process Engineer OPTOCAP