Belangrijkste feiten

61.2m²  cleanroom facility

61.2m² cleanroom facility

For the production of head up displays

Softwall cleanroom

Softwall cleanroom

Cost-effective & installed over existing equipment

Tight time-scales

Tight time-scales

Successfully delivered in under 7 weeks

Modular design

Modular design

Can be extended to facilitate future growth

 ISO-klasse 8 cleanroom

Wat had onze klant nodig?

Panasonic had een cleanroom nodig voor de productie van Head-up Displays (HUD's) voor een van de producenten van originele uitrustingsstukken (OEM) in Tsjechië.

De taak van HUD's is het projecteren van belangrijke informatie, zoals instructies voor satellietnavigatie, op de voorruit van auto's, waardoor de aandacht van de bestuurder minder wordt afgeleid van de weg. Omdat het een optisch product is, is het belangrijk om eventuele vervuiling te kunnen beheersen, teneinde defecten aan de elektronische onderdelen en aan het apparaat zelf te voorkomen. Dat is ook de reden, waarom de units in een cleanroom in elkaar worden gezet.


ISO-klasse 8 softwall cleanroom - ingebouwde ESD-bescherming

Hoe hebben we onze klant geholpen?

Omdat C2C al een vaste relatie van Panasonic was, die verbruiksartikelen levert voor hun bestaande cleanroom met 200 medewerkers, waren zij goed op de hoogte van de mogelijkheden en de kwaliteit van C2C. Op het moment dat het nodig was om de cleanroomcapaciteit te vergroten, werd C2C dan ook benaderd.

We hebben een ISO-klasse 8 softwall cleanroom geleverd die vanwege de gevoeligheid van de producten was voorzien van ingebouwde ESD-bescherming.


succesvolle tijdige projectoplevering

Wat waren de voordelen voor onze klant?

Panasonic was gebonden aan strakke tijdschema’s, dus bestond er de noodzaak van een snelle uitvoering van het project. Het lukte C2C om het project binnen 7 weken succesvol uit te voeren. Daarmee werd voldaan aan de behoeften van Panasonic en liep men bij de installatie zelfs voor op het schema.

Panasonic gaf aan dat de communicatie tussen het accountmanagement, de projectplanning en de installatieteams uitstekend was en dat de goede organisatie een sleutelfactor was voor een succesvolle tijdige projectoplevering.

Werkzaam in de automotive industrie, waar perfectie van nature vereist is, zoek ik naar het opbouwen van langdurige relaties met wereldwijde partners. Tussen Panasonic en Connect 2 Cleanrooms was er geen sprake van een leverancier-klantrelatie, maar werkten we als één team - een perfecte match!

The Panasonic Team Panasonic Automotive Systems