Belangrijkste feiten

Class

Class

8

Maat

Maat

60m²

Filtration

Filtration

HEPA

Air changes per hour

Air changes per hour

7 luchtwisselingen per uur bij een luchtsnelheid van 0,45 m/s in het meest kritische gebied

Wat had de klant nodig?

Onze klant had een cleanroom nodig om een gecontroleerde omgeving te leveren voor hun ultramoderne fabriek in Goodwood, VK.


Wat heeft de klant gekregen?

Aan de hand van de aangeleverde URS creëerden we een paneelsysteem cleanroom met temperatuur- en luchtvochtigheidscontrole. Deze stabiele en reproduceerbare omgeving was bestemd voor de productie van de dashboardcomponenten.

We gebruikten een gesloten controle-systeem om de temperatuur en de luchtvochtigheid te controleren en ons ontwikkelingsteam produceerde UV-inspectielampen op een 3-punts arm voor het uiterst precieze werk. De cleanroom beschikt ook over gekoppelde roldeuren om de integriteit van de cleanroom tijdens het naar binnen en buiten gaan te beschermen.


Hoe hielpen wij onze klant?

We creëerden een cleanroom die zowel functioneel als elegant ontworpen was - net als hun merk. De cleanroom werd niet alleen ontworpen voor uiterst nauwkeurige prestaties, maar ook om esthetisch aan te sluiten bij de onberispelijke, hoogwaardige fabriek.

Dit werd versterkt door het ontwerp met daarin veel oog voor detail - zoals een dak met hout-effect, passend bij de vloer van de entresol, waarvandaan de cleanroom tijdens rondleidingen door de fabriek kon worden bekeken.