Belangrijkste feiten

270m²  cleanroom facility

270m² cleanroom facility

For e-liquid production 

Softwall cleanroom

Softwall cleanroom

Designated areas for materials transfer, flavour store, change area and filling area

Consolidated production lines

Consolidated production lines

Additional warehousing space on a mezzanine above 

Modular design

Modular design

Can be extended to facilitate future growth

Supreme Imports - Vapenation

Wat had onze klant nodig?

Via zijn faciliteit VapeNation produceert, verpakt en levert Supreme Imports zijn e-liquidmerk 88Vape aan veel middenstandsretailers. De afgelopen vier jaar is de vraag gestegen, waardoor er nieuwe afvullijnen aan de productiefaciliteit zijn toegevoegd die door softwall cleanrooms worden beschermd. VapeNation wist dat ze de productie moesten uitbreiden om te kunnen blijven groeien.


Supreme Imports Operators

Hoe hebben we onze klant geholpen?

VapeNation maakte al gebruik van de softwall cleanrooms van C2C en wist daarom dat wij de juiste partner waren om een grote modulaire cleanroom te bouwen voor hun verplaatste en geconsolideerde productielijnen die bij een verder toenemende vraag kan worden uitgebreid.

Ons ontwerpteam integreerde een tussenverdieping boven de cleanroom en creëerde zo maximale opslagruimte voor VapeNation. De indeling is afgestemd op de beweging van mens en product door de cleanroom, met speciale ruimtes voor de overdracht van materialen, de opslag van smaakstoffen, een verkleedruimte en een afvulruimte. Deze ruimtes zijn door middel van een gang met elkaar verbonden.


Cleanroom to protect manufacturing processes

Hoe heeft onze klant hiervan geprofiteerd?

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe gestroomlijnde productieruimte zo efficiënt mogelijk zou worden gebruikt, heeft C2C de operators een cleanroomtraining gegeven over hoe correcte uitvoering van operationele procedures tot een efficiënter productieproces leidt.

Dankzij de verbeterde efficiëntie heeft VapeNation de productie van 750.000 flessen per week naar ruim één miljoen flessen per week weten te verhogen en is daarmee in volume de grootste Britse producent van e-liquids geworden.

Dankzij het team van C2C is de bouw van deze grote cleanroom heel plezierig verlopen. Ze waren flexibel, communiceerden goed en waren vriendelijk en professioneel. Ik zou beslist weer met ze samenwerken!

Vapenation - General Factory Manager, Supreme Imports