Cleanroom met temperatuur en relatieve vochtigheidseisen

Indien de temperatuur en de luchtvochtigheid in uw schone omgeving dienen te worden gecontroleerd, profiteert u van een modulaire cleanroom met geïntegreerde airconditioning.

Temperatuurbewaking kan nodig zijn voor het comfort van de operator, precisiemeetinstrumenten of het behandelen van gevoelige producten, samenstellingen of ingrediënten.

Onze oplossing is eenvoudig; een modulaire cleanroom met geïntegreerde A/C eenheden creëert een mini-omgeving met onafhankelijke controles.

De toepassingen omvatten:

  • Computerruimten
  • Cleanrooms
  • Meetapparatuur
  • Bewerkingscentra
  • Voedselbereiding
  • Laboratorium

Het airconditioningssysteem van de cleanroom

Onze professionele airconditioning staat bekend om zijn superieure kwaliteit. Het gebruik van compressoren stelt ons in staat om een uitstekende betrouwbaarheid aan te bieden, gekoppeld aan een maximale efficiëntie. Onze AC-systemen voor cleanrooms worden volgens de laatste technologie gebouwd en ondergaan vervolgens rigoureuze testen en inspecties om een uitstekende efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen.

De airco-systemen voor cleanrooms hebben een directionele luchtstroom die, net als de temperatuur, op afstand kan worden aangepast zodat de eenheden eenvoudig beheersbaar blijven. Zij hebben ook maar een geringe elektrische voeding nodig, wat hen zuinig in gebruik maakt.


Gerelateerde artikelen

Cleanroom energie norm BS 8568:2013

De norm BS 8568:2013 helpt organisaties om efficiënter te worden bij hun cleanroom-activiteiten.

Lees verder

Environmental Control

Het technologisch geavanceerd, grafisch ECO controlesysteem is ontworpen voor efficiëntie en kan via...

Lees verder

7 stappen naar een schonere omgeving

Het risico voor de steriliteit van gereed product neemt toe wanneer de activiteiten van de operator...

Lees verder