Slimme cleanrooms

Verbeteringen in cleanroom-technologie, omgevingscontrole en Internet of Things (IoT) creëren nieuwe kansen voor organisaties om hun processen verder te optimaliseren. Onze klanten hebben een partner nodig die de complexe en technische aard van deze Industrie 4.0-oplossingen kan integreren, teneinde risico’s te beperken en de procescontrole te verbeteren.

Onze modulaire cleanrooms transformeren bestaande faciliteiten in geclassificeerde schone omgevingen. Onze innovaties maken ze intelligent. Met omgevingscontrole via touchscreens, alarmen en diagnoses op afstand leveren zij een gegarandeerd vertrouwen in het proces.

Efficient Cleanroom Operation (ECO) management system 

Ons controlesysteem helpt om alle aspecten van het beheer van de cleanroom te vereenvoudigen. De waarschuwingen die worden gegenereerd wanneer de cleanroom buiten de gedefinieerde parameters terecht komt zijn bijzonder behulpzaam indien u onder GMP Annex 1 werkt.

Slimme cleanrooms - Industrie 4.0 omgevingscontrole

Het technologisch geavanceerd, grafisch ECO controlesysteem is ontworpen voor efficiëntie en kan via een mobiele app op afstand bediend worden, ook voor meerdere cleanrooms tegelijkertijd. Het flexibele systeem kan ook snel en eenvoudig worden vernieuwd of opgeschaald indien de afmeting van een cleanroom dient te worden aangepast.

Het digitale touchscreen kan ook met handschoenen worden bediend en maakt de controle mogelijk van de complete reeks aan appendages van de cleanrooms, inclusief ventilatoren, verlichting, temperatuur, en luchtvochtigheid.

Het systeem is ontworpen om het energiegebruik te minimaliseren, de levenscyclus van de filters te verlengen, en een eenvoudige controle van modulaire cleanrooms mogelijk te maken, zodat er een cultuur van continue verbetering wordt gecreëerd.

Volledig controleerbare gegevens, met zowel trends als real-time informatie die in minder dan twee minuten kan worden geëxtraheerd.
Er kunnen waarschuwingen per SMS of email worden verzonden wanneer er een probleem is gedetecteerd, bijvoorbeeld indien een element van de cleanroom onderhouden dient te worden of buiten de gedefinieerde werkingsparameters terecht komt. Dit gaat vergezeld van een visuele waarschuwing op het scherm.

  • Het touchscreen heeft een IP54-classificatie
  • Op iconen gebaseerde, intuïtieve interface
  • Met wachtwoord beschermd
  • Geprogrammeerde herinneringen voor service
  • Levert diagnoses op afstand
  • Compatibel met bestaande faciliteit- en bedrijfsmanagementsystemen

Gerelateerde artikelen

Cleanroom met temperatuur en relatieve vochtigheidseisen

Temperatuurbewaking kan nodig zijn voor het comfort van de operator, precisiemeetinstrumenten of het...

Lees verder

7 stappen naar een schonere omgeving

Het risico voor de steriliteit van gereed product neemt toe wanneer de activiteiten van de operator...

Lees verder

Modulaire cleanrooms

Onze modulaire, op maat gemaakte cleanrooms creëren geclassificeerde omgevingen om processen te besc...

Lees verder