YouTube videohandleidingen

We brengen videohandleidingen uit op YouTube om onze kennis en ervaring te delen.

Middels het creëren van deze how-to -videohandleidingen delen wij de beste praktische methoden om contaminatie te controleren te ontdekken.

In de video´s laten Cleanroomshop.com medewerkers gebruikelijke cleanroom-procedures zien vanuit een beste werkwijze-perspectief.
Kort en informatief, met voice-overs en aanwijzingen op het scherm, zijn deze handleidingen gemakkelijk te begrijpen en zullen ze cleanroom-gebruikers in staat stellen om zich over een reeks onderwerpen te informeren die hun helpen bij hun dagelijkse werk.
Er zijn video´s over hoe men zich correct aankleedt, cleanroom-handschoenen aantrekt (steriele en niet-steriele versie) en hoe u een plakmat veilig en zonder overdracht van contaminatie kunt vervangen.

Er is ook een serie video´s over de typische contaminatiegevaren, die u kunt gebruiken voor interne training om cleanroom-operators bewust te maken en te stimuleren als het gaat om hun rol bij het minimaliseren van contaminatie.

Het team van Cleanroomshop.com is altijd bezig met het verzamelen van informatie van klanten inzake de problemen die zij in de cleanroom tegen (kunnen) komen.

Schrijf u in bij het YouTube-kanaal van Connect 2 Cleanrooms om er zeker van te zijn dat u geen enkele toekomstige introductie mist.


Gerelateerde artikelen

7 stappen naar een schonere omgeving

Het risico voor de steriliteit van gereed product neemt toe wanneer de activiteiten van de operator...

Lees verder

Hoe groot is een micron?

Hoe vaak denken we eigenlijk na over hoe klein een micron in werkelijkheid is?

Lees verder

Het belang van cleanroom validatie

Cleanroom validatie levert ISO-conformiteit en gemoedsrust op

Lees verder