Na een gestage periode van versnelde groei verheugt het de aanbieder van geïntegreerde cleanrooms, Connect 2 Cleanrooms (C2C), om de benoeming te mogen aankondigen van Michael Wright tot Algemeen Directeur per 1 juli 2019. Michael treedt in de voetsporen van oprichter Joe Govier, die zijn taak als Algemeen Directeur inruilt voor een rol als CEO om op zoek te gaan naar nieuwe strategische kansen voor het bedrijf en zo vorm te geven aan een nieuw, opwindend hoofdstuk in de geschiedenis van C2C.

Michael kwam in 2016 in dienst bij C2C als Hoofd van de operationele afdeling. Hij had toen al meer dan 20 jaar leiderschapservaring opgedaan en een grondige kennis van kritieke productieomgevingen opgebouwd. Daarvóór vervulde Michael meerdere belangrijke, hooggeplaatste functies. Zo gaf hij leiding aan de productieafdeling van BAE Systems tijdens de constructie van de Eurofighter Typhoon.

Als Algemeen Directeur zal Michael verantwoordelijk zijn voor de bescherming en ondersteuning van bestaande klanten door C2C, maar ook voor het aanbieden van nieuwe, spannende diensten, waarbij hij een sleutelrol zal spelen in het streven van het bedrijf om de grootste aanbieder van geïntegreerde cleanroomoplossingen te worden in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Joe zegt: "Michael voegt aan zijn nieuwe rol een hoog niveau van technische vaardigheid toe om systemen en processen te kunnen opschalen. Ik kijk ernaar uit om nauw met hem samen te werken en C2C gezamenlijk verder te helpen ontwikkelen als aanbieder van geïntegreerde cleanrooms, zowel in het Verenigd Koninkrijk als daarbuiten".

Michael voegt daaraan toe: "Joe heeft een fenomenaal merk en bedrijfsmodel neergezet. Het is voor mij persoonlijk een grote eer en een fantastische kans om leiding te mogen geven aan zo'n geweldig team en niet alleen onze bestaande activiteiten op peil te houden, maar ook onze capaciteit zodanig te laten groeien dat we een nog groter scala aan diensten kunnen aanbieden aan onze klanten."