Het Team

Ons team van gespecialiseerde cleanroom-professionals.

Als dynamisch bedrijf inspireren, informeren en innoveren we elke dag weer, waarbij we de klant altijd voorop stellen. In de loop der jaren hebben we een winnend team met familiewaarden gevormd, dat het warm kloppende hart van ons bedrijf is. Hieronder vindt u achtergrondinformatie over de mensen waarmee u bij Connect 2 Cleanrooms wellicht te maken krijgt.

Hartelijk dank,

Joe Govier - CEO Connect 2 Cleanrooms


Rowin Vos is onze General Manager voor de regio Benelux. 

Met ruim 20 jaar ervaring in Critical Environments op lokaal en Europees niveau heeft Rowin een uitgebreide kennis opgebouwd van producten en praktische toepassingen binnen de sectoren semiconductor, farma, medical device- en mechatronica. 

Naast Nederlands spreekt Rowin ook Engels en Duits. 


Jelle Rietveld is onze Territory Account Manager in de Benelux. Hij staat u graag te woord en is beschikbaar om uw bedrijf te bezoeken en nauw met u samen te werken aan uw modulaire cleanroom behoeften voor uw bedrijfskritische omgevingen. Naast Nederlands spreekt Jelle de talen Engels, Duits en Spaans en is hij erg internationaal georienteerd. Hij is pas tevreden wanneer zijn klant dat ook helemaal is. Hij luistert daarom aandachtig naar wat er voor u belangrijk is en krijgt voldoening uit het vinden van praktische en efficiente oplossingen. Daarnaast adviseert hij u graag op het gebied van cleanroom procedures, kleding, schoonmaakartikelen en meubilair. Al onze artikelen zijn verkrijgbaar via www.cleanroomshop.com.

Denise Collier is als Office Manager verantwoordelijk voor ons Benelux kantoor in Utrecht. Denise geniet enorm van haar gevarieerde rol om onze Benelux en Europese klanten te ondersteunen.

Vloeiend in de talen Engels en Nederlands, gebruikt Denise haar zakelijke secretariele en mensenvaardigheden om het kantoor goed georganiseerd te houden. 

Multitasking en haar probleemoplossende vermogen gebruikt zij om doelen te bereiken en de onderneming te laten groeien.

Contactaanvraag

Contactaanvraag

Download onze nieuwe interactieve brochure nu meteen!