Normen en Accreditaties

Normen en accreditaties

We weten hoe belangrijk het is om onze producten in uw proceskritische ruimten te plaatsen en om in verschillende stadia technische ondersteuning te krijgen. We helpen onze klanten graag met hun User Requirement Specifications en bieden extra technische ondersteuning om te voldoen aan de verschillende validatiestadia.

Wij leveren cleanrooms en materialen aan industrieën waar kwaliteit en precisie van cruciaal belang zijn. Net als bij onze klanten staat kwaliteit voor ons zeer hoog in het vaandel.

Als cleanroom-fabrikant in het VK bieden we onze klanten de best mogelijke service en we zijn trots op onze ISO 9001:2015-accreditatie.

In september 2013 behaalden we de ISO 14001:2004-classificatie en we zijn continu bezig om onze ecologische voetafdruk te monitoren en verkleinen.

De scope van onze ISO-registratie is “de fabricage, installatie en onderhoud van modulaire cleanrooms plus levering van verbruiksmaterialen voor de cleanroom-industrie”.

Connect 2 Cleanrooms heeft het genoegen lid te zijn van de Dutch Society for Precision Engineering (DSPE). We kijken uit naar samenwerking met andere leden.

Als cleanroom fabrikant in Nederland, bieden wij onze klanten de best mogelijke service en zijn wij een trots lid van de VCCN (Vereniging Contamination Control Nederland).

We beschouwen ons kwaliteitssysteem als vast onderdeel van ons bedrijf en gebruiken de resultaten voor continue verbetering. Bekijk hier ons volledige Quality Policy.

Als internationaal bedrijf streeft Connect 2 Cleanrooms Limited ernaar om de impact van onze activiteiten op het milieu beperkt te houden. Bekijk hier ons volledige Environmental Policy.

Bekijk hier onze volledige Standard Terms & Conditions for the Supply of Goods & Service.

Contactaanvraag

Contactaanvraag

Download onze nieuwe interactieve brochure nu meteen!