Waarden en Cultuur

Waarden en cultuur

Geschiedenis
Voordat CEO Joe Govier in 2002 Connect 2 Cleanrooms oprichtte, had hij een succesvolle carrière achter de rug in de productie van medische instrumenten en de farmaceutische verpakkingsindustrie.

Hier merkte Joe dat hij met een redelijk geprijsde modulaire cleanroom met een snelle turnaround meer omzet zou kunnen genereren. Hij besefte dat er een gat in de markt was voor deze oplossing en zo is Connect 2 Cleanrooms Ltd tot stand gekomen.

Vanaf het begin af aan zijn we elk jaar gegroeid en we beschikken nu over een technisch salesteam, ervaren en gekwalificeerde project-engineers, een marketingafdeling en een speciale consumables-divisie.

Het team van Cleanroomshop.com levert verbruiksgoederen aan de cleanroom-industrie en biedt deskundige begeleiding op het gebied van gedragsprotocollen voor cleanrooms.

Dankzij een combinatie van directe verkoop en het opbouwen van een groeiend netwerk van internationale distributeurs hebben we ingespeeld op de wereldwijde vraag naar vrijstaande modulaire cleanrooms.

Na vele succesvolle jaren in Nederland is Connect 2 Cleanrooms BV opgericht om deze markt beter te kunnen bedienen. Ons kantoor bevindt zich in Utrecht en is dankzij de centrale ligging goed bereikbaar voor klanten uit heel Nederland.

Ontmoet ons team

Ons verkoop team in de Benelux is nu onder leiding van Jelle Rietveld. Jelle staat u graag te woord en is beschikbaar om uw bedrijf te bezoeken en nauw met u samen te werken aan uw modulaire cleanroom behoeften voor uw bedrijfskritische omgevingen. Jelle luistert graag naar wat er voor u belangrijk is en krijgt voldoening uit het vinden van praktische en efficiente oplossingen. Daarnaast adviseert hij u graag op het gebied van cleanroom kleding, schoonmaak en meubilair. Al deze artikelen zijn verkrijgbaar bij www.cleanroomshop.com.

Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Utrecht en wordt gerund door Denise Collier. Zij ondersteunt met succes vanuit onze vestiging de Benelux en Europese klanten met haar oplossingsgerichte aanpak. Denise geniet van het opbouwen en onderhouden van succesvolle relaties met klanten, zowel bestaande als nieuwe. Denise geniet ook van het werken met mensen en is trots op haar klantenservice gerichte vaardigheden.

Kernwaarden
Bij Connect 2 Cleanrooms en cleanroomshop.com streven wij ernaar om klantgerichte oplossingen te bieden voor de beheersing van contaminatie. Wij gebruiken onze in-house expertise om een onovertroffen service te leveren.

Wij omarmen ontwikkeling en moedigen innovatie aan zodat we de economische, efficiënte en duurzame keuze voor klanten blijven.

  • Accepteer eigenaarschap om de toekomst gestalte te geven
  • Vier elke dag successen
  • Stel winnende teams met familiewaarden samen
  • Wees de eerste, wees snel en doe je best
  • Inspireer, informeer en innoveer 
  • Focus op oplossingen

Contactaanvraag

Contactaanvraag

Download onze nieuwe interactieve brochure nu meteen!