Klimaatbeheersing

Temperatuurregeling in de cleanroom

Airconditioning in de cleanroom

Als de temperatuur en vochtigheid in uw schone omgeving gereguleerd moeten worden, is een modulaire cleanroom met airconditioning voor u een goede oplossing.

Temperatuurregeling kan nodig zijn voor het comfort van de medewerkers, voor precisiemeetapparatuur of voor het hanteren van gevoelige producten, verbindingen of ingrediënten.

Onze oplossing is simpel: een modulaire cleanroom met toegevoegde airconditioning-units zorgt voor een mini-environment met onafhankelijke besturing.

Kanalen voor airconditioning in de cleanroom

De toepassingen zijn onder meer:

  • Computerruimten
  • Cleanrooms
  • Meetapparatuur
  • Bewerkingscentra
  • Voedselbereiding
  • Laboratoria

Het aircosysteem van de cleanroom

Onze professionele losse airconditioning-units hebben een uitstekende reputatie. Het gebruik van compressoren zorgt voor hoge betrouwbaarheid en maximale efficiency. Onze airconditioningsystemen voor cleanrooms worden gebouwd met de nieuwste technologie en vervolgens streng getest en geïnspecteerd om een uitstekende efficiency en betrouwbaarheid te waarborgen.

De airconditioningsystemen van onze cleanrooms hebben een directionele luchtstroom die samen met de temperatuur op afstand kan worden ingesteld, zodat de units eenvoudig te bedienen zijn. Ze hebben ook maar een lage elektrische voeding nodig, wat ze zeer zuinig in het gebruik maakt. 

Contactaanvraag

Contactaanvraag

Download onze nieuwe interactieve brochure nu meteen!