Cleanroom-opleiding op maat

Cleanroom-opleiding op maat

We leveren toegepaste cleanroom-opleidingen en structureren de sessies om aan individuele behoeften te voldoen. De opleiding wordt meestal in twee delen gesplitst, die zowel theorie- als praktijksessies omvatten, soms gevolgd door een cleanroomtest.

De onderwerpen omvatten mogelijk handhygiëne, contaminatiebronnen, beste praktijken voor het omkleden, beste reinigingspraktijken, en de gevolgen op korte en lange termijn voor het bedrijf indien de beste praktijken niet worden gevolgd.

Ontwikkeld om te boeien en te stimuleren, is het doel van de opleiding om de verantwoordelijkheid van iedere operator te bevorderen en om een verandering in hun cleanroom-gewoonten te creëren om de contaminatie bij het binnengaan van de cleanroom te minimaliseren en het risico voor productieprocessen te verminderen.

Contact

Open Dagen

Open Dagen

We houden regelmatig gratis en informele Open Dagen. Net als het bijwonen van presentaties over cleanroom-protocollen en beste praktijken, kunt u aan praktijkdemonstraties in onze werkende cleanroom deelnemen. We doen er ook een lunch bij!

Onze Open Dagen vormen een leuke en informatieve manier om meer te weten te komen over het optimaliseren van uw cleanroom-processen en protocollen. Bekijk onze Open Dag-video om te zien wat u kunt verwachten.

Waar hebben we het over? - Controle van deeltjes, beste praktijk voor cleanrooms, chemicaliën en reiniging, omkleedprocedures en een gastpresentator van één van onze leveranciers. Voorgaande presentatoren waren onder andere DuPont™, ECOLAB, Hydroflex.

Request a quote

Kenniscentrum

Kenniscentrum

In de loop der jaren hebben we een weelde aan industriële kennis opgebouwd die we graag met onze klanten delen om waarde toe te voegen.

In ons Kenniscentrum vindt u tips over onderhoud, soorten cleanrooms, classificaties en nog veel meer.

U vindt ook tal van videohandleidingen op ons YouTube-kanaal.

Kenniscentrum

Gerelateerde artikelen

Hoe groot is een micron?

Hoe vaak denken we eigenlijk na over hoe klein een micron in werkelijkheid is?

Lees verder

YouTube videohandleidingen

We brengen videohandleidingen uit op YouTube om onze kennis en ervaring te delen.

Lees verder

Cleanroom classificaties

Ontdek de diverse klassen binnen de cleanroom ISO normen en hun Federal Standard en GMP-equivalent....

Lees verder

Lees meer over onze diensten