Planning & ontwerp

Planning & ontwerp

Door een zeer nauwe samenwerking in de ontwerpfase krijgt ons gespecialiseerde en hooggekwalificeerde team een gedetailleerd inzicht in uw proces en ontwikkelen ze de juiste combinatie van parameters om de gewenste resultaten te leveren.

We gebruiken een 'systems engineering'-aanpak om naadloze aansluitingen tussen faciliteit en cleanroom te creëren en werken met een bouwwerkinformatiemodel (BIM), puntenwolkonderzoeken en CFD-luchtstroommodellering om prestaties met uiterste precisie te plannen.

We zijn toonaangevend door technologische innovaties als onze aanpasbare overkapping HEPA-lite™, die van bovenaf toegang biedt tot spuitgietmachines, en ons telescopisch cleanroomontwerp, dat door CERN wordt gebruikt om onderdelen van zijn stralingsafvangende apparatuur in te sluiten.

LEES MEER OVER ONZE CASESTUDY‘S

Cleanroomprojectmanagement en levering

Cleanroomprojectmanagement en levering

Ons planningsteam biedt onze klanten continuïteit van de ontwerpfase tot de installatie en kwalificatie. Het team onderhoudt het contact met de klant en stuurt achter de schermen ons team van cleanroomprofessionals aan.

Dankzij onze uitgebreide digitale locatieonderzoeken en onze 'off-site' bouwmethode kunnen we cleanroomprojecten op tijd, binnen budget en volgens specificaties uitvoeren en de hoeveelheid materiaalconversieprocessen op uw locatie tot een minimum beperken.

Waar u ook gevestigd bent, ons ervaren en vakkundige installatie- en validatieteam zorgt voor een schone en gecoördineerde installatie van een procesgedreven cleanroomoplossing die groei mogelijk maakt en de efficiëntie verbetert.

VERTEL ONS OVER UW PROJECT

Slimme cleanrooms

Slimme cleanrooms

Verbeteringen in cleanroomtechnologie, omgevingscontrole en connectiviteit creëren nieuwe mogelijkheden voor organisaties om hun processen verder te optimaliseren. Onze klanten hebben een partner nodig die de complexe aard van deze Industrie 4.0-oplossingen kan integreren.

Prestatie is onze kernwaarde. We leveren altijd de juiste combinatie van parameters om de gewenste resultaten te leveren.

Ons geïntegreerde ECO-controlesysteem (Efficient Cleanroom Operation) is ontwikkeld om het beheer van de cleanroom te ondersteunen en integreert met bouwmanagementsystemen van faciliteiten om voortdurend parameters te meten. Met omgevingscontrole via touchscreens en diagnoses op afstand, kan het ECO-systeem een alarm activeren, trendanalyserapporten genereren en een gegarandeerd vertrouwen in het proces leveren.

Kom meer te weten over onze cleanrooms in het kenniscentrum

Lees meer over onze diensten