Slimme cleanrooms

Rapid Room-serie

Onze Rapid Room-serie biedt een snelle en kosteneffectieve oplossing voor het onder controle houden van contaminatie in een breed scala aan toepassingen. Ideaal om te gebruiken als instap-oplossing of om op een snelle manier te kunnen reageren op groeiende productie-eisen.

Deze robuuste cleanrooms zijn geprefabriceerd in veelgebruikte maten om ISO klasse 7 cleanroom productieruimtes te creëren.

U kunt ervoor kiezen om de cleanrooms zelf samen te stellen met behulp van onze stap-voor-stap-instructies, maar u kunt ook gebruik maken van de installatie en validatie-service van ons I&V-team.

  • Beschikbaar in veelgebruikte maten
  • Complete cleanroom, inclusief HEPA filtratie, ledverlichting, omkleedruimte
  • Op voorraad, levering binnen 1-2 weken
  • Ideaal voor de productie van e-liquids
Bekijk de serie

Ontmoet het team

Modulaire cleanrooms

Onze modulaire cleanrooms transformeren productiefaciliteiten naar geclassificeerde schone omgevingen. Wij hebben de ervaring en technische kennis om samen met u tot een unieke oplossing te komen.

Deze vrijstaande constructies maken gebruik van een gedecentraliseerd luchtbehandelingssysteem en zijn in staat om het hoge volume aan schone lucht te leveren dat nodig is om de norm voor deeltjesconcentratie te behalen zoals beschreven in ISO 14644-1:2015.

Ons interne team zal u helpen om een efficiënte indeling voor uw modulaire cleanroom te ontwerpen, waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met de voortgang en doelmatigheid van de processtroom, maar ook met factoren die noodzakelijk zijn voor het naleven van bestaande regelgeving (zoals aantal luchtverversingen en drukverschil).

  • Kosteneffectieve cleanroom-oplossing die voldoet aan de eisen voor ISO 14644-1:2015 classificatie
  • Standaardaanbod van gangbare afmetingen of op maat gemaakte cleanrooms die zijn afgestemd op uw proces en productiefaciliteit
  • Hardwall- en softwall opties
  • Laminaire stroomkasten en meubels voor een volledige inrichting
OFFERTE AANVRAGEN

Externe constructie van de cleanroom

Off-site constructie van de cleanroom

We omarmen de laatste verbeteringen van off-site constructiemethoden om met succes nauwkeurige en effectieve cleanrooms te leveren, met een aanzienlijke vermindering (tot aan 50%) van de doorlooptijd van het gehele project. Voor u betekent dit dat wij uw project conform specificatie, op tijd en binnen het budget opleveren.

We doen dit door een grotere tijdsinvestering te doen in de planning-, ontwerp- en productiefasen van een project, met behulp van BIM-technieken, precisie-engineering en gecontroleerde productie.

Deze investering in het beginstadium leidt tot een verkort installatieschema, wat optimalisatie van materiaal en een ‘schonere’ en efficiëntere installatie mogelijk maakt.

Contact

Gerelateerde artikelen

Monobloc paneelsystemen

Een monobloc cleanroom paneelsysteem is het best in staat om de betere ISO 14644-1:2015 classificati...

Lees verder

Cleanroom classificaties

Ontdek de verschillende klassen binnen de ISO-normen voor cleanrooms en hoe deze worden gedefinieerd...

Lees verder

Lees meer over onze diensten