Slimme cleanrooms

Slimme cleanrooms

Verbeteringen in cleanroom-technologie, omgevingscontrole en Internet of Things (IoT) creëren nieuwe kansen voor organisaties om hun processen verder te optimaliseren.

Onze klanten hebben een partner nodig die de complexe en technische aard van deze Industrie 4.0-oplossingen kan integreren, teneinde risico’s te beperken en de procescontrole te verbeteren. Het vinden van de meest geschikte cleanroom-oplossing om aan uw specificatie te voldoen is onze passie.

Onze modulaire cleanrooms transformeren bestaande faciliteiten in geclassificeerde schone omgevingen. Onze innovaties maken ze intelligent. Met omgevingscontrole via touchscreens, alarmen en diagnoses op afstand leveren zij een gegarandeerd vertrouwen in het proces.

Kom meer te weten over onze cleanrooms in het kenniscentrum.

Kenniscentrum

Ontmoet het team

Planning & ontwerp

Door samenwerkende advisering in de ontwerpfase zal ons specialistische en uiterst bekwame team de juiste combinatie parameters vinden die u de gewenste resultaten oplevert.

Teneinde uw cleanroom naadloos aan te laten sluiten op uw bestaande faciliteit gebruiken wij technologieën zoals Point Cloud, 3D laserscanning en CFD-luchtstroommodellering om constructies en oplossingen met een exacte nauwkeurigheid in te kunnen plannen.

Onze SolidWorks-gekwalificeerde CAD-engineers gebruiken 3D-modellen om een concept in werkelijkheid om te zetten en een functioneel ontwerp te garanderen.

Het resultaat wordt een slimme, procesmatige cleanroom-oplossing.

Ontmoet het team

Externe constructie van de cleanroom

Off-site constructie van de cleanroom

We omarmen de laatste verbeteringen van off-site constructiemethoden om met succes nauwkeurige en effectieve cleanrooms te leveren, met een aanzienlijke vermindering (tot aan 50%) van de doorlooptijd van het gehele project. Voor u betekent dit dat wij uw project conform specificatie, op tijd en binnen het budget opleveren.

We doen dit door een grotere tijdsinvestering te doen in de planning-, ontwerp- en productiefasen van een project, met behulp van BIM-technieken, precisie-engineering en gecontroleerde productie.

Deze investering in het beginstadium leidt tot een verkort installatieschema, wat optimalisatie van materiaal en een ‘schonere’ en efficiëntere installatie mogelijk maakt.

Contact

Gerelateerde artikelen

Cleanroom classificaties

Ontdek de verschillende klassen binnen de ISO-normen voor cleanrooms en hoe deze worden gedefinieerd...

Lees verder

Monobloc paneelsystemen

Een monobloc cleanroom paneelsysteem is het best in staat om de betere ISO 14644-1:2015 classificati...

Lees verder

Lees meer over onze diensten