Onze benadering

Connect 2 Cleanrooms kijkt naar de toekomst van cleanroom-technologie, duikt diep in uw proces om de geschiktste oplossing voor contaminatiebeheersing te creëren.

Met een duidelijk inzicht hoe de constructie, uitrusting en protocollen van cleanrooms samenwerken - kunnen wij u conform houden.

ISO-conform

ISO-conform

Wereldwijde werking

Wereldwijde werking

Efficiënt projectmanagement

Efficiënt projectmanagement

Op maat & samenwerkend

Op maat & samenwerkend

Complete levenscyclus van de cleanroom

Complete levenscyclus van de cleanroom

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner

Ontwerp & bouw van cleanrooms

Ontwerp & bouw van cleanrooms

In welke mate zou uw proces profiteren van een reproduceerbare en gecontroleerde omgeving?

Wij gebruiken innovatie om technische obstakels te overwinnen en zodoende creëren wij ruimtes die voor uw meest essentiële bedrijfsprocessen daadwerkelijk een verschil maken. Van ontwerp op maat tot gebruiksvriendelijke installatie; wij benutten onze vaardigheden en middelen om voor u een klantspecifieke, geoptimaliseerde cleanroom-omgeving te creëren.

Door een zeer nauwe samenwerking verschaffen wij ons gedetailleerd inzicht in uw proces en zullen wij het niveau en de uitvoering van uw cleanroom optimaal invullen.

Door meer controle over de omgevingsparameters te geven helpen onze cleanroomsystemen u om uw risico´s beter te beheersen, met het potentieel om een aanzienlijk rendement op te leveren.

Het resultaat?

Een maatwerk-oplossing voor uw contaminatiecontrole die een hogere mate van procesbeheersing biedt.

Ontwerp & bouw van cleanrooms

Cleanroom consumables

Cleanroom consumables

Samenwerkend met ´s werelds leidende merken en producten bieden wij oplossingen voor de levering van uw consumables, de dagelijkse operationele verbruiksmaterialen binnen uw cleanroom.

Wij richten uw nieuwe cleanroom volledig in, inclusief meubilair, kleding en reinigingsproducten, maar bedienen u ook met de regelmatige levering van een enkel pakje doekjes. Onze geïntegreerde service is flexibel, en volledig afgestemd op hoe u uw de voorraad wenst te beheren.

Onze klantenservice onderscheidt ons en op Reviews.com is deze onafhankelijk beoordeeld met 4.9 op een schaal van 5 sterren.

Cleanroom consumables Cleanroomshop.com

Cleanroom validatie

Onderhoud en validatie

Hoe kunt u er zeker van zijn dat uw kritische proces beschermd blijft?

Wij kunnen uw cleanrooms en bioveiligheidskasten op regelmatige intervallen valideren om te controleren of zij in overeenstemming met uw behoeften opereren en presteren.

U heeft een onderzoekschema nodig dat zowel aan de normen voor cleanrooms binnen ISO 14644-1:2015 en uw eigen risico-beoordeling voldoet. In overleg kunnen wij de inhoud en omvang van de testen rond deze individuele behoeften opbouwen en voorzien wij u van een gedetailleerd en verifieerbaar rapport. Waar nodig zullen wij u in detail adviseren en richtlijnen verstrekken om de conformiteit te borgen.

Testen garandeert dat uw cleanroom van toegevoegde waarde blijft voor uw kritische processen.

Cleanroom validatie Kenniscentrum

Cleanroom training

Cleanroom training

Wij ondersteunen de opleiding van cleanroom-operators. We werken aan de bewustwording van de effecten van hun handelen en tonen aan hoe zij bij kunnen dragen aan de efficiëntie van hun cleanroom middels het minimaliseren van contaminatie, teneinde te garanderen dat de ruimte wordt gebruikt "in a manner to control the introduction, generation and retention of particles inside the room” (ISO 14644-1:2015).

We bieden een flexibele invulling van onze cleanroom-opleidingen aan. We structuren opleidingssessies rondom individuele behoeften en kunnen op verzoek een eindtoets integreren en certificaten ten behoeve van opleidingsdossiers verstrekken.

Ons kenniscentrum biedt ook tal van aanknopingspunten die in het kader van opleiding en bewustwording helpen om de conformiteit te bevorderen.

Cleanroom training