Wat zijn Rapidbloc-cleanrooms?

Snelle doorlooptijden en de hoogste kwaliteit worden bereikt door het gebruik van gestandaardiseerde bouwstenen en standaardontwerpen.

Het semi-maatwerk Rapidbloc ontwerpproces maakt het mogelijk een op maat gemaakte lay-out te configureren met behulp van gestandaardiseerde, geprefabriceerde ontwerpelementen. Rapidbloc cleanrooms voldoen aan hetzelfde hoge specificatieniveau als onze op maat gemaakte cleanrooms en ze zijn standaard gevalideerd volgens ISO 14644-1.

Voordelen van Rapidbloc Cleanrooms:

  • Tijdbesparend - ontworpen, geïnstalleerd en gevalideerd in slechts 6-8 weken
  • Hoge kwaliteit - met precisie ontworpen om ISO-conforme prestaties te leveren
  • Kosteneffectief - het ontwerpproces maximaliseert de opbrengsten om de beste prijs-kwaliteitverhouding te garanderen
Request a quote

Technische specificatie

Rapidbloc Cleanrooms maken gebruik van een hoogwaardige selectie aan modulaire componenten om nauwkeurig gebouwde, gecontroleerde omgevingen te creëren.

  • Ontworpen voor ISO 14644-1 klasse 6, 7 of 8
  • Standaard voorzien van vloer, verlichting en temperatuurregeling
  • Optionele extra's zijn onder meer service goten en zichtpanelen

Er kunnen meerdere zones worden gecreëerd voor efficiënte lay-outs die voldoen aan de behoeften van proces, product en mensen.

Speak to us about rapidbloc

Het proces

Rapidbloc Cleanrooms worden in slechts 6-8 weken geïnstalleerd en geleverd, en leveren een aanzienlijke productiviteitswinst op. De pre-engineered aanpak van het concept biedt een combinatie van snelheid en kwaliteit. Dankzij de semi-maatwerk ontwerpbenadering worden zelfs de offerte- en ontwerpfasen versneld, zodat je gedurende het hele project kunt rekenen op een snelle reactie. Wanneer je flexibel kunt zijn met de indeling van je cleanroom, en als je behoeften worden gedekt door de technische standaard-specificaties, dan is Rapidbloc de ideale, snelle cleanroomoplossing voor jou!

Rapidbloc Cleanrooms project timetable

need a cleanroom within weeks?

Lees meer over onze diensten