Visie en waarden

Vier elke dag successen
Focus op oplossingen
Stel winnende teams met familiewaarden samen
Visie en waarden
Inspireer, informeer en innoveer
Wees de eerste, wees snel en doe je best
Accepteer eigenaarschap om de toekomst gestalte te geven

Onze geschiedenis

Het is inmiddels al weer ruim 17 jaar geleden dat wij afweken van de traditionele manier van werken door voor het eerst een modulair ontwerp te gebruiken voor het bouwen van cleanrooms. 

Tegenwoordig worden onze gebruikersgerichte ontwerpen en technologische innovaties breed in de industrie toegepast als functioneel en intelligent ontwerp.

Nov 2002
Onze reis begint met de bouw van een cleanroom voor de universiteit van Manchester
Mar 2003
We lanceerden Cleanroomshop.com, de eerste online shop binnen de cleanroomsector. We hebben dat jaar ook onze eerste internationale cleanroom geïnstalleerd.
May 2008
Nieuwe Accreditatie
Wij werden ISO 9001-geaccrediteerd, sindsdien hebben we ISO 14001 en OHSAS 18001-accreditaties behaald en ontvingen diverse onderscheidingen als Safe Contractor.
Jul 2010
Ons controlesysteem voor cleanrooms werd voor het eerst gelanceerd. De tweede generatie is inmiddels uitgebracht met IoT-controle via een touchscreen.
Apr 2016
We hielden onze eerste Connect 2 Cleanrooms Open Dag en begonnen onze kennis over cleanrooms over te dragen door toegepast leren.
May 2018
We lanceerden HEPA-lite™, een aanpasbare cleanroom-overkapping die boven essentiële en kritische locaties van de proceslijn kan worden geïnstalleerd.
Jan 2019
Ons Nederlandse kantoor opende. Naast kantoren in Lancaster en Towcester, kunnen we vanuit deze locatie onze klanten optimaal bedienen.
Jan 2022
ANGSTROM TECHNOLOGY GROUP
2018 We wonnen de onderscheiding voor de Beste Cleanroom Faciliteit op de Cleanroom Technology Conference 2018 voor een van de meest-eigentijdse monobloc cleanrooms.

Worldwide reach

We opereren wereldwijd vanuit ons hoofdkantoor in Lancaster (VK). We hebben ook lokale kantoren in London (VK), Towcester (VK) en Utrecht (NL) die als centrale hubs functioneren voor projecten in die regio's.